Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn pakket verzonden?

In principe vertrekken de geplaatste bestellingen de werkdag na bestelling. Dit in de mate van het mogelijke, er komt een heel drukke periode aan. Je ontvangt steeds na jouw bestelling een e-mail met track and trace code, zo ben je steeds op de hoogte van de actuele status van jouw pakket.

Let op, de eindejaarsperiode staat alweer voor de deur en we merken nu al toenemende drukte. Bestel tijdig! Heb je specifieke vragen of een heel dringende bestelling, neem dan even contact op en we zoeken naar een oplossing.

 

Ik wil graag een box voor een speciale gelegenheid, kan dat?

Natuurlijk kan dat! Enkele voorbeelden: een “wil je mijn getuige zijn”-box, “proficiat met jouw pensioen”, en meer… Deze staan niet standaard op de website, omdat de samenstelling graag aanpas aan de persoon of gelegenheid in kwestie. Wens je graag zo een box, neem even contact op en dan bekijk ik met jou de specifieke wensen. Ook een box op maat kan vlug verstuurd worden!

Kan ik ook boxen komen uitkiezen?

Helaas is dit niet mogelijk. De boxen worden steeds per bestelling “vers” ingepakt, zodat ook specifieke wensen naar verpakking toe kunnen toegepast worden. Ook de delicatessen die worden toegevoegd hebben zo steeds een ruime houdbaarheidsdatum. Ik probeer regelmatig een filmpje te posten om een box “in de kijker” te zetten, zodat je toch een idee hebt hoe alles er uitziet. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet deze te stellen, via onderstaand formulier, of via Messenger of telefonisch.

Kan ik een uitverkochte box nabestellen?

Dat hangt er van af. De samenstelling van de boxen wisselt regelmatig, ik zoek graag naar nieuwe, interessante en spannende combinaties van artikelen. Hou zeker de website en Facebookpagina in het oog als je nieuwigheden wil spotten, of laatste kans-boxen wil scoren! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat bepaalde artikelen terugkomen maar in een andere combinatie. Er is namelijk een vast assortiment merken, maar vaak vind ik net wat specialere aanvullingen, die dan ook vrij uniek zijn en niet meer kunnen nabesteld worden bij de leverancier, dit wordt dan een “limited edition box”.

Contacteer me voor meer informatie

    Pin It on Pinterest