Over Annelies...en Kleine Gelukskes

Over mij dus !

Ik ben 44 en (super)trotse mama van 3 prachtige kinderen. Ook ben ik gezegend met een fantastische levensgezel en omgeven door leuke vrienden en gezellige familieleden.

Na meer dan 20 jaar bedrijfsleven (import en export in de bouwsector), en een paar moeilijke, maar leerrijke jaren, begon ik een tijd geleden stilaan een andere kijk te krijgen op waar ik stond in “het leven”, en vooral waar ik naartoe wilde gaan. Veel gepraat en (nog veel meer) liters koffie later besloot ik om mijn hart en passie te volgen et voilà, hier ben ik dan…

Want…meer kleine gelukskes…aahh…dromen we daar niet allemaal van? Van op zich staande kleine gelukskes, onverwacht, doorheen de dag, zomaar of een beetje gepland, tot misschien wel een aaneenschakeling van kleine gelukskes waardoor je jezelf zowaar echt en oprecht gelukkig voelt?

Een klein gelukske is misschien ook anders voor iedereen, is heel individueel, de ene haalt een klein gelukske uit een heerlijk dampende kop verse koffie ’s ochtends, de andere kan niet wachten om zich onder vers gewassen (en bij uitbreiding gestrekenJ) lakens neer te vlijen.

Vaak brengen ook geuren en kleuren een momentje van klein geluk mee, denk aan oma’s heerlijke appeltaart, de eerste zomercollecties die in de etalages prijken, met fel geel, oranje, na de sombere winter. Oh ja, je bent je nu hoogstwaarschijnlijk een voorstelling aan het maken van een van beiden! Of tegelijk, een zwoele zomeravond op een terrasje, gehuld in een zomerse jurk, een bordje vol lekkers voor de neus.

Ook externe omstandigheden bepalen een groot deel van ieders klein en groot geluk. Denk aan de rush op toiletpapier in de warenhuizen tijdens het begin van de coronacrisis…ooit gedacht dat je een intens moment van geluk kon beleven door het kunnen bemachtigen van een pakketje drielaags kleine-kamertjes-noodzakelijkheid? Ik zeg maar…

Kleine Gelukskes…

Waarschijnlijk herken jij ook wel (minstens) een van de volgende kleine (of grote!) gelukskes:

  • een collega is jarig
  • je buurvrouw is net bevallen van een wolk van een baby
  • je bent uitgenodigd op een trouwfeest
  • je wil jouw/een vriend(in) verrassen
  • je plant een romantische date met de man/vrouw van je leven
  • …en ga zo maar door!

Natuurlijk wil je een leuk, origineel cadeau geven, maar dat is niet altijd zo eenvoudig en zorgt vaak voor veel zoekwerk, rondhollen of online toffe items opsnorren. Dan moet je nog proberen van een combinatie van die artikelen een mooi pakket te maken, liefst nog met een aangepast papiertje en strik eromheen.

Of je gaat voor de geijkte formule van bloemen (helemaal niks mis mee, vind ik ook leuk!) of pralines, of een bon voor een overnachting.

Maar wil je eens iets anders? De ideale combinatie al vooraf met veel liefde en toewijding uitgezocht?

Originele inhoud, zorgvuldig verpakt en eventueel zelfs -indien gewenst- rechtstreeks bij de ontvanger afgeleverd met een handgeschreven kaartje?

It’s your lucky day, want dat is nu nét waarom je hier op de juiste plek bent, ik zorg voor de voorbereiding en er rest jou nog één opdracht (toegegeven, ook niet makkelijk haha) en dat is een box kiezen!

Enjoy!

Pin It on Pinterest